Over ons

Webwish. Jouw Digitale Thuis. Ontdek, Creëer en Groei.

Wij zijn een stelletje vakidioten met een enorme passie voor de hostingbranche. Websites maken hebben al vaak gedaan. Websites in de lucht houden kent voor ons geen geheimen.

Maar voor jou is het online zichtbaar worden misschien nog best pittig.

Webwish gaat jou helpen, gratis, helemaal voor niets.

Meer weten over de drijvende krachten achter Webwish?
Lees gauw verder!

Dames samen aan het knutselen aan hun eigen digitale succes.

Even voorstellen …

Welkom bij Webwish.nl! Wij zijn Niels, Patrick en Charlotte, de bevlogen gezichten achter Webwish. Als trotse oprichters en bestuurders streven we ernaar om jou de best mogelijke ervaring te bieden op het gebied van hosting- en aanverwante ICT-diensten.

Ondernemen zit in ons bloed, en met een schat aan praktijkervaring hebben we Webwish gevormd tot wat het vandaag is. Ons team bundelt meer dan 50 jaar aan kennis en ervaring in softwareontwikkeling, hardware, finance en marketing & sales. Deze veelzijdige mix van competenties stelt ons in staat om een stabiel platform te ontwikkelen en te onderhouden, waarop jij als klant altijd kunt vertrouwen, ongeacht je digitale vaardigheden.

Bij Webwish draait het niet alleen om het verkopen van producten; het draait om jou, onze gewaardeerde klant. Onze missie is om een zo stabiel mogelijk platform te bieden, waarbij we niet alleen hoogwaardige diensten leveren, maar ook een helpende hand bieden aan zowel de tech-savvy als de digibeet.

Je vraagt je misschien af wat ons geheim is. Het antwoord is eigenlijk vrij eenvoudig. Bij Webwish houden we onze overhead laag en financieren we al onze investeringen met eigen vermogen. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van externe financiers en kunnen we onze focus houden op wat echt belangrijk is: jou de beste diensten aanbieden.

Onze omzet blijft binnen de onderneming en wordt niet alleen geïnvesteerd in de nieuwste en veiligste hardware, maar ook in onze getalenteerde programmeurs, vormgevers en de vriendelijke experts van onze servicedesk. Geen addertjes onder het gras, maar een heldere keuze voor een stabiele toekomst.

Bij Webwish gaat het niet alleen om hosting; het gaat om het creëren van een community waarin jij centraal staat. Bedankt dat je deel uitmaakt van de Webwish-familie. We kijken ernaar uit om samen met jou te groeien en te bouwen aan een succesvolle digitale toekomst!

Man, springend op het midden van de weg.

We’ve got your back.

Bij Webwish geloven we in jouw eigen kunnen, maar staan we altijd klaar om die helpende hand te bieden die je soms zo hard nodig bent bij het bereiken van online succes.

Of je nu een startende ondernemer bent, je bedrijf wilt laten groeien of gewoon je online aanwezigheid wilt verbeteren, wij hebben de tools en expertise om je te ondersteunen op jouw reis naar succes!

Wij geloven in de kracht van jouw dromen en ideeën, en we gaan graag samen de uitdaging aan om samen te werken aan het verwezenlijken van jouw online succes. Laat ons jouw digital enabler zijn. Samen zorgen we ervoor dat jouw aanwezigheid op het web niet alleen opvalt, maar ook voor een enorm succes gaat zorgen.

Laat Webwish een glimlach op jouw digitale gezichtje toveren!